Nikon Coolshot LRF

  • Geplaatst op
Nikon Coolshot LRF

Een goede afstandsmeter tijdens golf is de Nikon LRF Coolshot. Met deze afstandsmeter meet u snel en nauwkeurig de afstand naar de pin!

Nikon LRF Coolshot afstandsmeter

Nikon Afstandsmeter eigenschappen:

- compact en licht
- weergave van de afstand met 0,5 meter
- kijker met 6x vergroting
- ledverlichting, goed display van de nikon LRF coolshot
- meet tussen de 10 meter en 550 meter 


De Nikon LRF Coolshot afstandsmeter is een licht gewicht afstandsmeter, ideaal om mee te nemen de baan in. De afstandsmeter is zowel voor de beginnende golfer als de gevorderde golfer.

De Nikon Coolshot meet de afstanden tussen de 10 meter en 550 meter. De afstand wordt weergegeven met tussenstappen van 0,5 meter.

Het voordeel van de laserafstandsmeter ten opzicht van een golfhorloge is dat de Nikon LRF Coolshot met een laser werkt en niet met GPS, de laser is nauwkeuriger.

Door het gebruik van de Nikon LRF coolshot afstandsmeter heb je geen baanboekje meer nodig, je kunt snel de afstand aflezen en je ziet de doglegs/ je kunt de hazards goed meten. Wanneer je met een afstandsmeter speelt pak je nooit meer de verkeerdde club.

De Nikon LRF Coolshot weegt slechts 165 gram (zonder batterij) en is waterdicht. Het voordeel van de ledverlichting is dat wanneer het schemert je de Nikon afstandsmeter ook nog kunt gebruiken omdat het scherm goed zichtbaar blijft. Ook wanneer de zon schijnt blijft de afstandsmeter door het ledscherm goed leesbaar.

Het gebruik van een afstandsmeter is toegestaan mits deze geen windsnelheden, windrichting, hoogteverschillen en bijvoorbeeld de temperatuur meet. Een afstandsmeter met slope edition is verboden omdat deze ook de hoogteverschillen meet.
Meet de afstandsmeter alleen de afstand dan is het gebruik toegestaan op de golfbaan.

De Nikon kun je aan je golftas hangen, in deze video ziet u het gebruik van de Nikon LRF Coolshot in de baan. Bekijk de video.

Voor meer foto's verwijzen wij u naar onze webshop.

De volledige brochure van de Nikon LRF Coolshot kunt hier downloaden.nikon lrf coolshot