Garmin S6 Approach

  • Geplaatst op
Garmin S6 Approach

De Garmin S6 zwart is afgelopen kwartaal het meest verkochte gps golfhorloge bij Easy Items geweest. Het horloge is zeer gebruiksvriendelijk, heeft meer dan 30.000 kaarten erop staan waarbij het voordeel is dat je geen duur abonnement hoeft af te sluiten om hiervan gebruik te kunnen maken.

Garmin S6

De Garmin S6 beschikt ook over een pinpointer, dit houdt in dat je waar je ook in de golfbaan staat je altijd via 1 druk op de knop kunt bekijken waar de pin is. Dit kun je ook doen als je de green nog helemaal niet kunt zien, zodat je wel een goed beeld hebt van welke richting je op dient te spelen. De Garmin S6 is evenals de Garmin S4 verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. Het is een elegant golfhorloge wat als voordeel heeft dat u het ook in het dagelijks leven om zou kunnen doen. Het gps golfhorloge beschikt over een kleurenscherm. Tevens is het mogelijk om via bluetooth uw ontvangen e-mails of sms’jes te bekijken op uw horloge, zo mist u tijdens het golfen geen melding meer. Uiteraard kunt u deze optie ook uitzetten om
ongestoord te kunnen golfen!

Kerstcadeau Garmin S6 

Omdat de Garmin S6 het meest verkochte golfhorloge is in het laatste kwartaal heeft Easy Items de volgende aanbieding voor u: Indien je de Garmin S6 voor 21 december 2014 bestelt bij Easy Items ontvangt u indien u gebruik maakt van de kortingscode kerstgarmin2014  € 7,50 op uw bestelling. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling vóór Kerst opgestuurd wordt en u het gps golfhorloge dus als kerstcadeau onder de kerstboom kunt leggen. Uiteraard kunnen wij indien gewenst de Garmin S6 als (kerst) cadeau inpakken.

 

Heeft u vragen over de Garmin S6 dan kunt u ook altijd contact met ons op nemen per e-mail sales@easyitems.nl of per telefoon 020-4421700.